Daniel Levy Wiki, Biyo, Yaş, Evli, Filmler, Şovlar, Yükseklik, Net Değer

Daniel Levy Biyografi ve Wiki

Daniel Levy, Kanadalı bir oyuncu, yazar, yapımcı ve televizyon kişiliğidir. Komedyen ve oyuncu Eugene Levy ile senarist Deborah Divine Levy'nin oğlu olarak tanınır. Dan Levy ayrıca birkaç sezon boyunca MTV Kanada'da yayınlanan The Hills için bir artçı gösteriye ev sahipliği yaptığı biliniyor.



Daniel Levy Kaç Yaşında ve Yaşı

Levy, 2019 itibariyle 36 yaşında, 9 Ağustos 1983'te Toronto, Ontario, Kanada'da doğdu. Her yıl 9 Ağustos 1983'te doğum gününü kutluyor, 2020 itibariyle 37 yaşına girecek.



Daniel Levy Boy ve Kilo

Levy ortalama bir boyda bir adam, ayrıca fotoğraflarında oldukça uzun boylu görünüyor. 5 fit ve 11 inç yükseklikte duruyor. Ayrıca 71 Kg ağırlığında.



Daniel Levy Eğitim

Levy, North Toronto Collegiate Institute'a kaydoldu ve daha sonra York Üniversitesi ve Ryerson Üniversitesi'nde film yapımcılığına katıldı ve devam etti.

Daniel Levy Görüntü
Daniel Levy Görüntü

Daniel Levy Ailesi, Ebeveynler ve Kardeşler

Levy, Deborah Divine ve Kanadalı aktör Eugene Levy'nin oğlu olarak dünyaya geldi.Levy ve babasının da rol aldığı Schitt's Creek'te garson Twyla Sands'i oynayan küçük aktris kardeşi Sarah Levy ile birlikte büyüdü. Babası Yahudi, annesi Protestan.



lalah kiminle evli

Daniel Levy Evli, Eş, Kız Arkadaş, Partner ve Karısı

Levy şu anda bekar, ancak Amerikalı bir model reklam oyuncusu Rachel Spectre ile evlendiğine dair bir söylenti vardı, bu yanlış bir hikaye çünkü cinselliği nedeniyle eşcinsel. 2017'de verdiği bir röportajda eşcinsel olduğunu ve 18 yaşından beri dışarıda olduğunu doğruladı.

Daniel Levy Ölçümleri ve Gerçekler

Daniel Levy hakkında bilmeniz gereken bazı ilginç gerçekler ve vücut ölçüleri.

Daniel Levy Bio ve Wiki

  • Tam İsimler: Daniel Joseph Levy
  • Popüler : Daniel Levy
  • Cinsiyet: Kadın
  • Uğraştığın işin mesleği : Aktör
  • Milliyet : Kanadalı
  • Irk / etnisite : Beyaz
  • Din : Hristiyan
  • Cinsel Yönelim: Düz

Daniel Levy Doğum Günü

  • Yaş / Kaç Yaşında? : 2020 itibariyle 37 yaşında
  • Burç : Aslan
  • Doğum tarihi : 9 Ağustos 1983
  • Doğum yeri : Toronto, Ontario, Kanada.
  • Doğum günü : 9 Ağustos

Daniel Levy Vücut Ölçümleri

  • Vücut ölçüleri : Müsait değil
  • Boy / Ne Kadar Uzun? : 5 fit ve 11 inç.
  • Ağırlık : 71 Kg.
  • Göz rengi : Müsait değil
  • Saç rengi : Müsait değil
  • Ayakkabı numarası : Müsait değil

Daniel Levy Ailesi ve İlişki

  • Baba baba) : Eugene Levy
  • Anne : Deborah Divine.
  • Kardeşler (Kardeşler) : Bilinmeyen
  • Medeni hal : Tek
  • Flört / Kız Arkadaş : Tek
  • Çocuk : Yok

Daniel Levy Networth ve Maaş

  • Net Değer : 14 milyon dolar.
  • Maaş : İnceleme altında
  • Gelir kaynağı : Oyunculuk

Daniel Levy Evi ve Arabalar

  • Yaşam yeri : Güncellenecek
  • Arabalar : Güncellenecek Araç Markası

Daniel Levy Kariyer

Levy, kariyerine şu anda feshedilmiş olan MTV Canada amiral gemisi serisi MTV Life'ın orijinal yedi ortak sunucusundan biri olarak başladı. Jessi Cruickshank ile MTV Canada’nın The After Show'unun ve The Hills: The After Show ve The City: Live After Show gibi çeşitli enkarnasyonlarının ortak sunucusu olarak ün kazandı. The After Show’un iptali ve Cruickshank’ın ayrılışının ardından.



Daha sonra MTV için kendi Noel Özelinde, Daniel Levy's Holi-Do's & Don'ts'da kaleme aldı, yapımcılığını üstlendi ve başrol oynadı ve MTV Film Ödülleri Kırmızı Halı, X-Factor ön gösterimi ve CTV için Vancouver Olimpiyat Oyunları. Daha sonra, ağdaki beş yılını geçirdikten sonra 2011'de MTV Kanada'dan ayrıldı. Degrassi Goes Hollywood adlı bir TV filmi olarak prömiyerini yapan Kanadalı dizi Degrassi: The Next Generation'ın dört bölümlük bir hikaye yayında yer aldı.

Aktör Jason Mewes tarafından yönetilen yeni bir filmde başrol olarak Paige Michalchuk'u işe alan bir film yapımcısını oynadı. Ayrıca 2012 gerilim filmi Offline'da ve Tina Fey ve Paul Rudd'un oynadığı 2013 yapımı Admission filmlerinde de rol aldı. 2013 yılında babası ve müdürleri Andrew Barnsley ve Fred Levy ile Not a Real Company Productions'ı kurdu. İlk projelerini CBC ile bir televizyon pilotu olarak yaptılar ve sonuçta Schitt's Creek oldu.

Dizide babası, kız kardeşi Sarah Levy, Catherine O’Hara, Annie Murphy ve Chris Elliott ile birlikte rol aldı. Bu Gerçek Bir Şirket Yapımları'nın ilk televizyon dizisi. Yazma ve oyunculuk, 2016'da En İyi Komedi Dizisi, Komedi Programında veya Dizisinde En İyi Senaryo ve 2019'da En İyi Komedi Dizisi ödüllerini kazanan birkaç Kanada Ekran Ödülü de dahil olmak üzere çok sayıda ödüle aday gösterildi.



H eater, Mart 2019'da dizinin altıncı ve son sezon için yenilendiğini duyurdu. Sosyal medyaya yaptığı açıklamada, diziyi altıncı sezondan sonra yaratıcı şartlarda sonlandırma kararının 'nadir bir ayrıcalık' olduğunu belirterek hayranlarına destekleri için teşekkür etti. Babasıyla birlikte The Ellen DeGeneres Show'un konuk sunucularıydılar ve Ocak 2020'de bir gün izin alırken Ellen'ın yerine geçtiler. Onlar aynı zamanda Schitt's Creek'teki diğer oyuncularla röportaj yapmak da dahil olmak üzere birçok olağan ev sahibi etkinliği yaptılar. ve Annie Murphy.

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Daniel JosephFilmografi

    • 2020 En Mutlu Sezon
    • 2019 Kacey Musgraves Noel Gösterisi
    • 2018 Modern Aile
    • 2017 Robot Bullies
    • 2015 - 2020 Schitt's Creek
    • 2014 Sahne Korkusu
    • 2013 Kabul
    • 2012 Cyberstalker
    • 2009 Degrassi Hollywood'a Gidiyor

Daniel Joseph Levy Maaşı

Şu anda, Levy'nin tam maaşına sahip değiliz, ancak mevcut olduğunda sekmeleri tutup güncelleyeceğiz.



Daniel Joseph Levy Net Değer

Levy, oyunculukta uzun bir kariyere sahip, aktör olarak yaptığı çalışmalardan elde ettiği gelirle mütevazı bir servet biriktirmeyi başardı. Net değerinin yaklaşık 14 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

Daniel Joseph Levy Ödülleri

  • 2016 Kanada Ekran Ödülleri
  • 2017 ACTRA Ödülleri
  • 2017 Kanada Ekran Ödülleri
  • 2018 ACTRA Ödülleri
  • 2018 Kanada Ekran Ödülleri
  • 2018 2018 MTV Film ve TV Ödülleri
  • 2019 ACTRA Ödülleri
  • 2019 Kanada Ekran Ödülleri
  • 2019 2019 MTV Film ve TV Ödülleri
  • 2019 Primetime Emmy Ödülleri
  • 2019 GLAAD Medya Ödülleri
  • 2019 Eleştirmenlerin Seçimi Televizyon Ödülleri
  • 2019 Screen Actors Guild Ödülleri
  • 2020 Dorian Ödülleri
  • 2020 Producers Guild of America Ödülleri
  • 2020 Kanada Ekran Ödülleri
  • 2020 İnsan Hakları Kampanyası

Daniel Levy Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Daniel Levy kimdir?

Başarılı bir Kanadalı aktör, yazar, yapımcı ve televizyon kişiliğidir.

Daniel Levy kaç yaşında?

O, 9 Ağustos 1983'te Toronto, Ontario, Kanada'da doğan 1 doğumlu bir Kanada vatandaşıdır.

Daniel Levy ne kadar uzun?

O yükseklikte duruyor5 fit ve 11 inç boyunda.

Daniel Levy evli mi?

Şu anda bekar ama Amerikalı model reklam aktris Rachel Spectre ile evlendiğine dair bir söylenti vardı, bu yanlış bir hikaye çünkü cinselliği nedeniyle eşcinsel.

Daniel Levy'nin değeri ne kadar?

Yaklaşık net değeri 14 milyon dolar. Bu miktar, eğlence sektöründeki lider rollerinden alınmıştır.

Daniel Levy ne kadar kazanıyor?

Şu anda tam maaşına sahip değiliz, ancak mevcut olduğunda sekmeleri tutup güncelleyeceğiz.

Levy nerede yaşıyor?

Güvenlik nedeniyle, tam olarak ikamet ettiği yeri paylaşmadı. Evinin konumunu ve resimlerini alırsak bu bilgileri hemen güncelleyeceğiz.

Levy öldü mü diri mi?

Yaşıyor ve sağlığı yerinde. Hasta olduğuna veya sağlıkla ilgili herhangi bir sorunu olduğuna dair herhangi bir rapor alınmadı.

Levy şimdi nerede?

Hala yaratıcı eğlence endüstrisinin aktif bir katılımcısıdır ve birkaç sezon boyunca MTV Kanada'da yayınlanan The Hills için bir artçı gösteriye ev sahipliği yapması ile tanınır.

Daniel Levy Sosyal Medya İletişim Bilgileri

Referans:

Bu makaleyi yazarken atıfta bulunduğumuz aşağıdaki web sitelerini kabul ediyoruz:

  • Wikipedia
  • IMDB
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |