Devon Bostick Net Değer: Biyo, Yaş, Yükseklik, Aile ve Filmler

Devon Bostick Biyografi

Devon Bostick, 13 Kasım 1991'de doğdu, en çok Atom Egoyan'ın yönettiği film Adoration'da Simon, Saw VI'da Brent, ilk üç Diary of a Wimpy Kid filminde Rodrick Heffley rolüyle tanınan Kanadalı bir aktör. The CW'deki Jasper Jordan, The 100'ü 2014'ten 2017'ye gösteriyor.

Devon Bostick Yaşı

Devon Bostick Fotoğrafı
Devon Bostick Fotoğrafı

Devon, 2019 itibariyle 29 yaşında. Bostick 13 Kasım 1991'de Toronto, Kanada'da doğdu. Her 13 Kasım'da doğum gününü kutluyor. Burç burcu Akreptir.



Devon Bostick Yüksekliği

Devon, 1.8 metre olan 5 fit 10 inç yükseklikte duruyor. Fotoğraflarında, çevresine ve geçebilecek her şeye göre oldukça uzun görünüyor. Bununla birlikte, gerçek ağırlığı ve diğer vücut ölçüleri ile ilgili ayrıntılar şu anda kamuya açık değildir. Sekmeleri tutuyoruz ve çıktığında bu bilgileri güncelleyeceğiz.



nathan boucaud kim

Devon Bostick Kız Arkadaşı

Bostick, son birkaç yıldır İsveçli model Alexandra Burman ile bir ilişki içindeydi. Röportajda Alexandra'dan kız arkadaşı olarak bahsetti. Ancak aralarında işler iyi gitmedi, ayrılmak zorunda kaldılar.

Şu an itibariyle Devon Bostick bekar hayatının tadını çıkarıyor.



jackie christie'nin net değeri nedir

Devon Bostick Ailesi

Annesi bir oyuncu ajansı, babası ise film dövüşü koordinatörü olarak çalışan bir oyuncuydu. Jesse Bostick adında bir erkek kardeşi var. Kanadalı ve beyaz etnik kökene ait. Eğitimi ile ilgili olarak, Toronto, Ontario, Kanada'daki Etobicoke Sanat Okulu'na gitti.

Devon Bostick Net Değer

Devon Bostick'in tahmini net değeri, 2019 itibariyle 3 milyon dolar civarında. Bu büyük rakam, farklı başarılı filmlerde ve TV şovlarında gösterdiği performanslarla kazandı. Yani tüm kredi onun profesyonel kariyerine gidiyor. Payscale'e göre, herhangi bir film veya dizideki bir aktörün veya aktrisin ortalama maaşı yılda yaklaşık 50.529 dolar. Bununla, bu Kanadalı oyuncunun bir oyuncu olarak hatırı sayılır miktarda servet biriktirdiğini bilebiliriz.

Devon Bostick Ölçümleri ve Gerçekler

Devon Wimpy Kid Aktörün Günlüğü hakkında kaçırmak istemeyeceğiniz bazı ilginç gerçekler ve vücut ölçüleri;



Devon Bostick Bio ve Wiki

  • Tam İsimler : Devon Bostick
  • Cinsiyet: Erkek
  • Meslek : Aktör
  • Milliyet : Kanadalı
  • Irk / etnisite : Beyaz
  • Din : Bilinmeyen
  • Cinsel Yönelim: Düz

Devon Bostick Yaşı ve Doğum Günü

  • Yaş: 29 yaş (2019)
  • Doğum tarihi: 13 Kasım 1991
  • Doğum yeri: Toronto Kanada
  • Doğum günü: 13 Kasım
  • Burç : Akrep

Devon Ailesi ve İlişki

  • Baba adı: Güncellenecek
  • Anne Adı: Güncellenecek
  • Kardeşler: Jesse Bostick
  • Medeni hal: Tek
  • Eş: Uygulanamaz
  • Kız arkadaşı: Güncellenecek
  • Çocuklar / Çocuklar: Yok

Devon Vücut Ölçümleri

  • Boy / Ne kadar uzun ?: 5 fit 10 inç
  • Ağırlık: Güncellenecek
  • Göz rengi : Kahverengi
  • Saç rengi : siyah

Devon Net Değeri ve Maaşı

  • Net değer: 2 milyon $
  • Maaş : Güncellenecek
  • Gelir kaynağı: Aktör

Devon Evi ve Arabalar

  • Yaşam yeri : Kanada
  • Arabalar : Güncellenecek Araç Markası

Devon Bostick Kariyer

Devon oyunculuğa beşinci sınıftayken başladı. Toronto'daki Etobicoke Sanat Okulu'ndan mezun oldu.

Degrassi: The Next Generation, Flashpoint adlı televizyon dizisinde ve Citizen Duane filminde rol aldı ve Rookie Blue dizisinin galasında yer aldı. Film çalışmaları Godsend, Fugitive Pieces ve The Stone Angel'da rol aldı.

Adoration'da, ailesinin ölümünden sonra amcası (Scott Speedman tarafından canlandırılan) tarafından büyütülen Simon'u canlandırıyor. Ayrıca 'Buz Kalesi' adlı bir aldatmaca filminin çevrimiçi sahte fragmanında da yer alıyor. Roy Scheider ve Colm Feore'un başrollerini paylaştığı 2.Dünya Savaşı dizisi The Poet, Brent olarak Saw VI ve Ezio Auditore rolüyle Assassin's Creed: Lineage'da rol aldı.



Bostick ayrıca CBC Television'ın Being Erica serisinde Erica'nın merhum erkek kardeşi Leo'yu ve Diary of a Wimpy Kid filmlerinde Rodrick Heffley'i canlandırdı.

Johnny Mathis bir ilişkide mi
Yükleniyor ... Yükleniyor ...

Devon Bostick Filmografi

Yıl Başlık Rol Notlar
1998 Sergi A: Adli Bilimin Sırları Are 1 bölüm
2002–2003 Uzay Serüveni 5 Gotik Genç 2 bölüm
2003 DC 9/11: Kriz Zamanı İtfaiyecinin oğlu Televizyon filmi
2003 Jake 2.0 Küçük çocuk 1 bölüm
2004 1-800-Eksik Zack 1 bölüm
2004 Acele Çocuk Televizyon filmi
2005 Güney Bronx Şövalyeleri Darren Televizyon filmi
2006–
2007
Degrassi: Yeni Nesil Konu 3 bölüm
2007 Güdük Ryan Televizyon dizileri
2007 Kesilen Bir Yaşam Genç Bobby Televizyon filmi
2007 Altar Boy Çetesi Terry Televizyon filmi
2008 Prenses Büyük çocuk Televizyon filmi
2008 Roxy Hunter ve Korkunç Cadılar Bayramı Çizdi Televizyon filmi
2009 İyi Almanya Dale Mackay 1 bölüm
2009 Silahlar Erkek # 3 2 bölüm
2009 Sınır Ali Jabir | 1 bölüm
2009 Erica olmak Leo Strange 13 bölüm
2010 Çaylak Mavi Martin Blentz 1 bölüm
2010 Alevlenme noktası Paul 1 bölüm
2010 Cennet Jimmy 1 bölüm
2011 O belediye başkanı Doktor Jimmy 1 bölüm
2011 Dinleyici Bennie 1 bölüm
2013 Yükseği hedefle Marcus anderson Web dizisi, 10 bölüm
2014–2017 100 Jasper Ürdün Ana oyuncu kadrosu (Sezon 1-4)
2019 Tam güneş tutulması Tyler Rotrovski 1 Bölüm
2019 Ben geceyim Tommy Ana rol

Devon Sosyal Medya Hesapları

İlgili Biyografiler

Ayrıca okumak isteyebilirsiniz Oldu , Kariyer , Aile , İlişki, Vücut ölçüleri , Net değer , Başarılar, ve hakkında daha fazlası:

  • Thomas McDonell
  • Robert Capron

Referans:

Bu makaleyi yazarken atıfta bulunduğumuz aşağıdaki web sitelerini kabul ediyoruz:

  • Wikipedia
  • Instagram
| ar | uk | bg | hu | vi | el | da | iw | id | es | it | ca | zh | ko | lv | lt | de | nl | no | pl | pt | ro | ru | sr | sk | sl | tl | th | tr | fi | fr | hi | hr | cs | sv | et | ja |